INOX vrata

alumil-srbija-alu-profili

Inox vrata
Ekskluzivna vrata izrađena po Nemačkoj tehnologiji , isključivo od aluminijumskih profila.
Inox vrata predstavljaju inovaciju Prestige serije.Vrata su obogaćena sa inox (prohromskim) detaljima koji još dodatno oplemenjuju izgled vrata. Izrada vrata je isto kao kod Prestige serije sa debljinom panela od 70mm i predstavlja odličnu termičku i zvučnu izolaciju. Debljine al limova za izradu ispune kod ovih vrata počinju od 2mm pa na više. Paketi stakala u debljini od 70mm čine ova vrata vrhunski termički izolovanim. Peskarenim dezenima na staklu se još dalje odmiče u atraktivnosti dizajna uz maksimalnu funkcionalnost.
I ovde posebni dizajn omogućava opciju tzv.”skrivenog krila”(videti prestige seriju) gde nije vidljiv profil od kojeg je sačinjeno krilo.
Inox i Prestige vrata proizvodi kompanija „Braća Tankosić“.
Fabrika je opremljena najsavremenijim CNC i NC mašinama visokih tehnologija, koje koriste proverene materijale a uz posebno angažovanje stručnog kadra na razvoju dizajna, garantuje stvaranje proizvoda prepoznatljivih pre svega po izuzetnom kvalitetu. Za sve informacije obratite se na kontakt tel. +381 (0)21 848 668, +381 (0)21 847 189.